Hvordan kan din bedrift lykkes på sosiale medier?

En bedriftsside når ut til ca 6 % av følgerne sine med tradisjonell markedsføring.  Bedrifter kriger etter oppmerksomhet, og det er ikke enkelt å skille seg ut i mengden. Dette er en utfordring vi har tatt på alvor og gjerne hjelper kundene våre med. Med utgangspunkt i en solid plan tar vi strategiske valg for å treffe de rette kundene med et utslagsgivende budskap. Det handler i hovedsak om å kjenne de du skal reklamere mot for å forstå deres forventinger, utfordringer og drømmer.

”What´s in it for me?”. Kunder krever mer, og da må vi yte deretter. Det er enklere å beholde eksisterende kunder, kontra å skaffe nye. Det er ikke dermed sagt at kunder blir om de ikke blir pleid jevnlig. Verden forandrer seg, og da må vi følge etter. Å være innovativ og nyskapende er essensielt for å overleve mot utviklingen som skjer, og også noe kunder forventer.

Ved å målrette en kampanje direkte mot ønsket målgruppe akkurat der de er til ønsket tidspunkt når en ut med budskapet. Enten det er snakk om å selge, informere eller å bygge kjennskap er dette en effektiv måte å gjøre det på. Med solid kunnskap og erfaring hjelper vi deg med å gjøre markedsføring riktig – på kundens premisser.

Ta gjerne kontakt om ønsker å vite mer – vi ser fram til å høre fra deg!

[ajax-subscribe]

Slagkraft på alle flater