Hvordan kan din bedrift lykkes på sosiale medier?

By 19. mai 2015

Hvordan kan din bedrift lykkes på sosiale medier?

En bedriftsside når ut til ca 6 % av følgerne sine med tradisjonell markedsføring.

19 mai, 2015

Bedrifter kriger etter oppmerksomhet, og det er ikke enkelt å skille seg ut i mengden. Dette er en utfordring vi har tatt på alvor og gjerne hjelper kundene våre med. Med utgangspunkt i en solid plan tar vi strategiske valg for å treffe de rette kundene med et utslagsgivende budskap. Det handler i hovedsak om å kjenne de du skal reklamere mot for å forstå deres forventinger, utfordringer og drømmer.

”What´s in it for me?”. Kunder krever mer, og da må vi yte deretter. Det er enklere å beholde eksisterende kunder, kontra å skaffe nye. Det er ikke dermed sagt at kunder blir om de ikke blir pleid jevnlig. Verden forandrer seg, og da må vi følge etter. Å være innovativ og nyskapende er essensielt for å overleve mot utviklingen som skjer, og også noe kunder forventer.

Ved å målrette en kampanje direkte mot ønsket målgruppe akkurat der de er til ønsket tidspunkt når en ut med budskapet. Enten det er snakk om å selge, informere eller å bygge kjennskap er dette en effektiv måte å gjøre det på. Med solid kunnskap og erfaring hjelper vi deg med å gjøre markedsføring riktig – på kundens premisser.

Ta gjerne kontakt om ønsker å vite mer – vi ser fram til å høre fra deg!

11. mai 2016

Beskyttet eller naken?

Big data eller stordata som det kalles er noe av det største innen bransjen vår for tiden.

17. april 2016

Er din bedrift en av fremtidens vinnere?

Fremtidens vinnere er de som er gode på digital markedsføring.

Joakim Jaksland

Author Joakim Jaksland

Digital rådgiver

More posts by Joakim Jaksland

Slagkraft på alle flater